Over Arno Damen

Ik ben Arno Damen.

Jarenlang heb ik in als engineer in het bedrijfsleven rondgelopen.

Begonnen als monteur 25 jaar geleden en de laatste 10 jaar lang heb ik leidinggegeven aan onderhouds- en storingsmonteurs.

Door mijn studies en ervaringen van de afgelopen 25 jaar mag ik mezelf wel een echte ‘vak-idioot’ noemen en is mijn passie voor techniek, in de breedste zin van het woord, uitgegroeid tot ongekende hoogte.

Klik hier voor mijn volledige CV

 

Ik vind het een kik om een complete groep monteurs tot een hoger level te brengen op het gebied van kennis en kunde waarbij de doelstellingen van ruimschoot gehaald worden.

 

Ik zie in veel bedrijven waar ik kom dat er kansen onbenut liggen om zo het gehele bedrijf naar een hoger level te tillen.

Besparingen op (energie)kosten vind ik een taak voor iedere onderneming en deze besparingen zijn vaak direct terug te zien.

Dat is ook de reden waarom ik als Damen Techniek de service aanbiedt om lekkages op te sporen. Door de geavanceerde apparatuur die ik gebruik is het mogelijk om perslucht lekkages op te sporen maar ook lekkages in vacuümsystemen, stoom- en gas netwerken (aardgas maar ook acetyleen, zuurstof, Argon etc.)

Klik hier voor meer uitleg over lekkage detectie